All for Joomla All for Webmasters

ТВ Програма

Понеделник

Час Програма 23.07.2018
00:45 Стрела - игран филм
02:15 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
02:45 Да се биде Ив - сериски филм еп. 7, 8, 9
03:55 Древни мегаградби -Пирамидата
04:45 Во добра форма
05:10 Џубокс музика
07:10 Промо - музичка емисија
08:05 Стрела 2 - игран филм
09:30 Евромакс 
10:10 Телешопинг прозорец
10:35 Естрада плус - естраден магазин
10:55 Моја свадба - музичка емисија
12:30 Древни вонземјани 
13:20 Нема љутиш - хумор
13:50 Од кое село е баба ти - емисија
14:40 Божиќ во Виена - концерт
16:00 Телешопинг прозорец
16:29 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:05 Древни вонземјани 
18:05 Изгубениот син- народна приказна
18:30 Бегалци низ бескрајот - сериски филм
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:54 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Училиштето над црната дупка 34 еп. - сериски филм
21:00 Магична сцена - нова сезона
21:35 Тркалото на рајот - игран филм
23:05 Урбани вести
23:35 Флеш вести
23:45 Бегалци низ бескрајот 11 еп. - сериски филм

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.