All for Joomla All for Webmasters

Понеделник

Час Програма 01:05 Историска позадина - еп. 1, 2, 3 03:30 Птиците од Америка - игран филм 05:00 Џубокс музика 07:00 Промо - музичка емисија 07:50 Македонска забавна музика 08:20 Жената што ја запозна на интернет - игран филм 10:00 Телешопинг прозорец 10:25 Естрада плус - естраден магазин 10:45 Моја свадба - музичка емисија 12:15 Древни вонземјани - еп. 14 13:10 На денешен ден 13:15 Нема љутиш - хумор 13:30 Од кое село е баба ти - емисија 14:20 Тајната на сестрата - игран филм 16:05 Телешопинг прозорец 16:29 Временска прогноза 16:30 Урбани вести 17:00 Мали вести 17:05 Древни вонземјани - еп. 14 18:05 Ортаклама - народна приказна 18:35 Возете - емисија за автомобилизам 19:00 Македонска забавна музика 19:10 Телешопинг прозорец 19:30 Естрада плус - естраден магазин 19:54 Временска прогноза 19:55 Урбани вести 20:35 Флеш вести 20:45 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 7, премиера 21:00 Магична сцена - нова сезона 21:35 Божји благослов - игран филм 23:10 Урбани вести 23:40 Флеш вести 23:50 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 7  
 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |