All for Joomla All for Webmasters

Еве кои лифтови и покриви ќе се санираат во Центар

Санација на лифтови и покриви

Општина Центар, започнува со реализација на проектот за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбените згради.


На јавниот повик беа поднесени вкупно 51 пријава. Комисијата донесе одлука за избор на 10 станбени објекти кои ги исполнуваат условите за финансиска помош за санација на лифтови и 16 станбени објекти за финансиска помош за санација и поправка на покриви.

 

Општината ќе се вклучи со финансиска поддршка на лифтовите на станбените објекти:


1.ул.Васил Ѓоргов бр.32
2.ул.Мито ХаџивасилевЈасмин бр.30
3.бул.Кочо Рацин бр.18
4.ул.Кирил и Методиј бр.48/4
5.ул.Мито ХаџивасилевЈасминбр.48/5
6.ул.Народен Фронт бр.25
7.ул.Васил Ѓоргов бр.32
8.ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.38
9.ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.24кула9
10.ул.Вељко Влаховиќ бр.19

 

Комисијата оцени дека е неопходна реконструкција на покривите на станбените објекти:

 

1.бул.Кочо Рацин бр.40
2.ул.11 Октомври бр.31
3.ул.Козара бр.42/1
4.ул.Цицо Поповиќ бр.3
5.ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.48/5
6.ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.12
7.ул.Васил Ѓоргов бр.32
8.ул.50 Дивизија бр.39
9.ул.Народен Фронт бр.21-3
10.ул.Франклин Рузвелт бр.40
11.ул.Алберт Ајнштајн бр.1
12.ул.Цицо Поповиќ бр.1
13.ул.Вељко Влаховиќ бр.25
14.ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.30/3
15.ул.Димитрие Туцовиќ бр.22
16.ул.Мирослав Крлежа бр.51

 

   

Забрането е превземање или копирање на авторски содржини (текстови,фотографии,видеа) без претходна писмена согласнот од МТМ ТВ. Доколку сметате дека вашето авторско право е повредено, ве молиме контактирајте не на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.