All for Joomla All for Webmasters

ТВ Програма

Понеделник

Час Програма 17.09.2018
00:00 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.52
00:50 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.53
01:40 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.54
02:25 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.55
03:10 Македонски народни приказни
04:05 Македонска забавна музика
04:25 Древни мегаградби - Свети Павле
05:15 Во добра форма
05:45 Џубокс музика
07:45 Промо - музичка емисија
08:26 Стрела - игран филм
10:00 Телешопинг прозорец
10:30 Естрада плус - естраден магазин
10:50 Моја свадба - музичка емисија
12:10 Древни вонземјани 
13:00 Нема љутиш - хумор
13:35 Од кое село е баба ти - емисија
14:25 Стрела 2 дел - игран филм
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Древни вонземјани 
17:50 Револуција во уметноста - док. емисија
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Живот на Сафари еп. 19 - сериски филм
21:00 Магична сцена 
21:35 Змејовите од Камелот - игран филм
23:13 Урбани вести
23:45 Флеш вести
23:55 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.56

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.