All for Joomla All for Webmasters

Понеделник

Час Програма 17.09.2018 00:00 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.52 00:50 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.53 01:40 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.54 02:25 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.55 03:10 Македонски народни приказни 04:05 Македонска забавна музика 04:25 Древни мегаградби - Свети Павле 05:15 Во добра форма 05:45 Џубокс музика 07:45 Промо - музичка емисија 08:26 Стрела - игран филм 10:00 Телешопинг прозорец 10:30 Естрада плус - естраден магазин 10:50 Моја свадба - музичка емисија 12:10 Древни вонземјани  13:00 Нема љутиш - хумор 13:35 Од кое село е баба ти - емисија 14:25 Стрела 2 дел - игран филм 16:05 Телешопинг прозорец 16:27 Временска прогноза 16:30 Урбани вести 17:00 Древни вонземјани  17:50 Револуција во уметноста - док. емисија 18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм 19:10 Телешопинг прозорец 19:30 Естрада плус - естраден магазин 19:52 Временска прогноза 19:55 Урбани вести 20:25 Флеш вести 20:35 Живот на Сафари еп. 19 - сериски филм 21:00 Магична сцена  21:35 Змејовите од Камелот - игран филм 23:13 Урбани вести 23:45 Флеш вести 23:55 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.56  
 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.