All for Joomla All for Webmasters

 

Четврток

Час Програма
00:05 Древни вонземјани - документарна серија
00:50 Нешто ново - емисија
01:30 Мариово филм (Чепигово)
02:00 Македонски народни приказни
04:00 Коктел кујна
04:25 Фолк топ 10 - емисија
05:20 Наша сцена - емисија
06:30 Македонски народни приказни
07:00 Во светот на децата - емисија за деца
07:35 Џубокс - музика
09:05 На денешен ден
09:09 Временска прогноза
09:10 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
09:15 Мариово филм (црква Св. Димитрија во Поменово)
09:45 Македонска забавна музика
10:10 Естрада плус - естраден магазин
10:30 Евромакс - емисија
11:00 Љубов на распуст - сериски филм
11:30 Шифт - емисија
11:45 МТМ кошаркарска лига
12:10 Возете - емисија
12:40 Ева Луна - сериски филм еп. 79
13:25 Фолк евергрин - емисија
14:10 По рецептот на Филип Еванс
14:45 Фолк топ 10 - топ листа
15:35 Естрада плус - естраден магазин
15:50 Во светот на децата - емисија за деца
16:24 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Љубов на распуст - сериски филм еп. 108
17:25 Мариово филм (црква Св. Димитрија во Поменово)
18:00 Возете - емисија
18:35 Во контакт - емисија
19:05 Уживај во животот - емисија
19:30 По рецептот на Филип Еванс
19:54 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:30 Љубов на распуст - сериски филм еп. 109
21:05 Илузионист - сериски филм еп. 17
21:55 На шанк - забавна емисија, летна реприза
22:40 Денот на Валентајн - игран филм, акција

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |