All for Joomla All for Webmasters

Среда

Час Програма
00:21 Промо - музичка емисија
01:00 Титовите бригади на смртта - документарен филм
01:50 МТМ Кошаркарска лига - нова сезона
02:20 Нема љутиш - хумор, нова сезона
02:50 Вчерашни новости - пародија
03:20 Мариово филм (село Лажани)
03:50 Македонска забавна музика
04:30 Од кое село е баба ти - емисија
05:15 Моја свадба - забавна емисија
06:35 Фолк хит микс
07:10 Наша сцена - емисија
08:20 Совршен учител - игран филм
09:55 На денешен ден
10:00 Временска прогноза
10:01 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
10:05 Телешопинг прозорец
10:30 Естрада плус - естраден магазин
10:50 Фолк топ 10 - топ листа
12:05 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 8
12:30 Нема љутиш - хумор, нова сезона
13:00 Евромакс - емисија
13:30 Возете - емисија за автомобилизам
14:00 Неволја - народна приказна
14:25 Последна желба - игран филм
16:05 Телешопинг прозорец
16:30 Урбани вести
17:00 Мали вести
17:05 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 8
17:35 Магична сцена - нова сезона
18:10 Титовите бригади на смртта - документарен филм
18:55 Македонска забавна музика
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:30 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 9, премиера
21:00 Нема љутиш - хумор
21:35 Наместена за убиство - игран филм
23:20 Урбани вести
23:50 Флеш вести

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |