All for Joomla All for Webmasters

Сабота

Час Програма 21.07.2018
00:00 Флеш вести
00:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм
01:10 Древни вонземјани
02:00 Војска - игран филм
03:30 Хлор - игран филм
05:00 Македонска забавна музика
05:15 Заборавени -Мариово филм 
05:45 Како богатите стануваат побогани - док. емисија
06:25 Фчерашни новости
06:55 Нема љутиш - хумор
07:30 Магична сцена - емисија
07:45 Од кое село е баба ти - емисија
08:28 Временска прогноза
08:31 Џубокс музика - премиера
10:30 Телешопинг прозорец
10:50 Наша сцена - забавна емисија
11:30 Евромакс - емисија
12:05 Како богатите стануваат побогани - док. емисија
12:50 Заборавени -Мариово филм
13:20 Телешопинг прозорец
13:40 Да се биде Ив - сериски филм еп. 7
14:05 Да се биде Ив - сериски филм еп. 8
14:30 Да се биде Ив - сериски филм еп. 9
15:00 Фолк топ 10 - топ листа
16:00 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 31
16:30 Саботна хроника - Скопје информативен магазин
17:00 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 32
17:33 Училиштето над црната дупка - сериски филм, еп. 33
18:00 Древни вонземјани 
18:45 Древни вонземјани
19:35 Телешопинг прозорец
19:55 Саботна хроника - Скопје информативен магазин
20:30 Магична сцена - нова сезона
21:00 Правила на војување - игран филм 
22:40 16 блокови - игран филм

 

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.