All for Joomla All for Webmasters

 

Петок

Час Програма
00:10 Урбани вести
00:40 Кристални черепи - игран филм
02:00 Нема љутиш - хумор
02:30 На шанк - забавна емисија (р)
03:15 Моја свадба - забавна емисија
04:25 Фолк евергрин - емисија
05:10 МТМ Кошаркарска лига
05:35 Евромакс - емисија
06:00 Уживај во животот - емисија
06:30 Во контакт - емисија
07:00 Во светот на децата - емисија за деца
07:35 Нешто ново - емисија
08:10 Од другата страна на линијата - игран филм
09:25 На денешен ден
09:29 Временска прогноза
09:30 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
09:35 Возете - емисија
10:05 На денешен ден
10:07 Естрада плус - естраден магазин (р)
10:25 Во добра форма - забавна емисија
11:00 Љубов на распуст - сериски филм еп. 109
11:30 Филк хит Микс
12:35 Ева Луна - сериски филм еп. 80
13:25 На шанк - забавна емисија (р)
14:20 По рецептот на Филип Еванс
14:40 Евромакс - емисија
15:05 Во добра форма - емисија
15:30 Естрада плус - естраден магазин, премиера
15:50 Во светот на децата - емисија за деца
16:29 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Љубов на распуст - сериски филм еп. 109
17:30 Уживај во животот - емисија
18:00 МТМ Кошаркарска лига
18:30 Солза и смеа - хумор
19:00 По рецептот на Филип Еванс
19:30 Во контакт - емисија
19:54 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:30 Љубов на распуст - сериски филм еп. 110, премиера
21:05 Илузионист - сериски филм еп. 18
21:55 Воскреснување на шампионот - игран филм, драма
23:55 Урбани вести

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |