All for Joomla All for Webmasters

 

Недела

Час Програма
00:10 Дневникот на Зомбите - игран филм, премиера
01:35 Дневникот на Зомбите 2 - игран филм
03:05 Саботна хроника - Скопје информативен магазин
03:45 Наша сцена - забавна емисија
04:30 Евромакс
05:00 Магична сцена - нова сезона
05:30 Џубокс - музика
07:30 Во добра форма
07:55 Фолк топ 10 - топ листа
08:59 Временска прогноза
09:00 Тајната на мојата мајка - игран филм
10:30 Телешопинг прозорец
10:50 Во контакт - емисија
11:20 Уживај во животот - емисија
11:55 Временска прогноза
11:56 Телешопинг прозорец
12:15 Мариово филм (Налбатот Живко)
12:40 Промо - музичка емисија, премиера
13:35 Моја свадба - забавна емисија, премиера
15:55 Теорија на хаосот - игран филм
16:30 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
17:10 Во добра форма - емисија
17:35 Временска прогноза
17:36 Од кое село е баба ти - емисија
18:25 Телешопинг прозорец
18:45 Коминтерната - документарна емисија
19:30 Адреналин Бенд - музичко шоу
19:55 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
20:35 Временска прогноза
20:36 Нема љутиш - хумор, нова сезона
21:05 Свети Ралф - игран филм, премиера
22:45 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
23:25 Младиот Адам - игран филм

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |