All for Joomla All for Webmasters

 

Понеделник

Час Програма
01:00 Царска Русија - документарна емисија
01:50 Советски Сојуз - документарна емисија
02:50 Коминтерната - документарна емисија
03:35 Жената што ја запозна на интернет - игран филм
05:05 Македонска забавна музика
05:30 Џубокс музика
07:30 Промо - музичка емисија
08:25 Каубоите не плачат - игран филм
09:55 Телешопинг прозорец
10:20 Естрада плус - естраден магазин
10:40 Моја свадба - музичка емисија
12:00 Древни мегаградби - Петра
12:50 На денешен ден
12:55 Нема љутиш - хумор
13:20 Од кое село е баба ти - емисија
14:10 Македонска забавна музика
14:20 Свети Ралф - игран филм
16:05 Телешопинг прозорец
16:29 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Мали вести
17:05 Древни мегаградби - Петра
18:05 Итриот и завидливиот - народна приказна
18:30 Возете - емисија за автомобилизам
18:55 Македонска забавна музика
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:54 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:30 Да се биде Ив - сериски филм, еп. 7, премиера
21:00 Магична сцена - нова сезона
21:35 Животинско царство - игран филм
23:30 Урбани вести

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |