All for Joomla All for Webmasters

 

Вторник

Час Програма
00:30 Бегалци низ бескрајот - сериски филм, еп. 36
01:25 Древни вонземјани - документарна серија
02:15 Македонска забавна музика
02:35 Фолк топ 10 - топ листа
03:35 Платеник: простување - игран филм
05:00 Нема љутиш - хумор
05:30 Вчерашни новости - пародија
06:00 Фолк евергрин
06:55 На денешен ден
07:00 Во светот на децата - емисија за деца
07:30 Наша сцена - забавна емисија
08:00 Македонија рајот - музичка емисија
08:50 Утре за денес
09:15 Музичко интермецо
09:35 На денешен ден + временска прогноза
09:40 Спорт и околу спортот
09:45 Во добра форма
10:10 Телешопинг прозорец
10:30 Естрада плус - естраден магазин
10:50 Шифт - емисија
11:10 Древни вонземјани - документарна серија
12:05 Бегалци низ бескрајот - сериски филм, еп. 36
13:00 Мариово филм (КУД Пере Тошев)
13:35 Музичко интермецо
13:48 Моја свадба - забавна емисија
15:15 Телешопинг прозорец
15:35 Естрада плус - естраден магазин
15:50 Во светот на децата - емисија за деца
16:29 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:05 Мали вести
17:15 Бегалци низ бескрајот - сериски филм, еп. 36
18:15 Шифт - емисија
18:35 Древни вонземјани - документарна серија
19:25 Телешопинг прозорец
19:47 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:30 Бегалци низ бескрајот - сериски филм, еп. 37
21:30 Вчерашни новости - пародија
22:05 Долината на алигаторите - игран филм
22:30 Македонија рајот - музичка емисија

 

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени. | Мапа на сајтот | RSS |