All for Joomla All for Webmasters

Недела

Час Програма 23.09.2018
00:40 Естрада плус
01:55 Саботна хроника - Скопје информативен магазин
02:30 Најдобриот на листата
03:25 Македонска забавна музика
03:45 Наша сцена - забавна емисија
04:30 Евромакс
05:00 Магична сцена - нова сезона
05:30 Џубокс - музика
07:30 Во добра форма
07:55 Фолк топ 10 - топ листа
09:00 Планета 51 - игран филм
09:30 Македонска забавна музика
10:40 Телешопинг прозорец
11:00 Во контакт - емисија
11:30 Уживај во животот - емисија
12:00 Музички спотови
12:35 Промо - музичка емисија премиера
13:25 Телешопинг прозорец
13:55 Моја свадба - забавна емисија
15:30 Древни мегаградби - Свети Павле
16:30 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
17:00 Од кое село е баба ти - емисија
17:45 Телешопинг прозорец
18:05 Љубовна песна за Боби Лонг - игран филм
19:55 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
20:25 Временска прогноза
20:30 Нема љутиш - хумор
21:05 Над правдата - игран филм 
22:38 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
23:15 Бегалци низ бескрајот - сериски филм

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.