All for Joomla All for Webmasters

Сабота

Час Програма 22.09.2018
00:46 Древни вонземјани - док. серијал 
01:30 Ноќта и градот - игран филм
03:10 Македонски народни приказни 
04:05 Македонска забавна музика
04:40 Фолк Топ 10
05:40 Естрада плус
06:55 Нема љутиш - хумор
07:30 Магична сцена - емисија
07:45 Од кое село е баба ти - емисија
08:28 Временска прогноза
08:29 Џубокс музика - премиера
10:30 Телешопинг прозорец
10:50 Наша сцена - забавна емисија
11:30 Евромакс - емисија
12:00 Најверојатно е убиство - игран филм
13:35 Телешопинг прозорец
13:55 Најдобриот на листата
14:55 Музичко интермецо
15:05 Фолк топ 10 - топ листа
16:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 16
16:30 Саботна хроника - Скопје - информативен магазин
17:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 17
17:30 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 18
18:00 Древни вонземјани - док. серијал еп. 49
18:45 Древни вонземјани - док. серијал еп. 50
19:35 Телешопинг прозорец
19:55 Саботна хроника - Скопје - информативен магазин
20:30 Магична сцена 
21:00 Љубовна песна за Боби Лонг- игран филм 
23:00 Младиот Адам - игран филм

 

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.