All for Joomla All for Webmasters

Вторник

Час Програма 25.09.2018
00:45 Живот на Сафари еп. 19
01:16 Змејовите од Камелот - игран филм
02:40 Македонска народни приказни
03:35 Промо - забавна емисија
04:25 Љубовна песна за Боби Лонг - игран филм
06:20 Нема љутиш - хумор
06:55 Фолк евергрин  
07:46 Училиштето над црната дупка - сериски филм 1, 2, 3 и 4 еп.
09:35 Спорт и околу спортот
09:50 Во добра форма
10:20 Телешопинг прозорец
10:40 Естрада плус - естраден магазин
11:00 Промо емисија 
11:50 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 19
12:20 Дали туризмот ја повредува Венеција - документарна емисија
13:05 Возете - емисија за автомобилизам
13:35 Моја свадба - забавна емисија
15:10 Најдобриот на листата - емисија
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 19
17:30 Древни мегаградби Свети Павле - документарен филм
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп. 56
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 20
21:00 Добар човек - игран филм
22:48 Урбани вести
23:20 Флеш вести
23:35 Бегалци низ бескрајот - сериски филм

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.